Skip to main content
Cosybuild interieurinrichting

BRENG KWALITEIT IN UW LEEFRUIMTE

Cosy Build is een familiaal bedrijf waar een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal staan. Wim en Annemie bouwen hiermee voort op hun jarenlange ervaring en op het vakmanschap dat hen via hun vader werd doorgegeven.

Cosy Build hecht veel belang aan een persoonlijk contact. Daarom staat u als klant vanaf de eerste kennismaking rechtstreeks in contact met onze interieurarchitecte en vakman die alles van a tot z opvolgen én uitvoeren. Geen enkel aspect wordt uitbesteed.
Bovendien nemen we ruim de tijd om samen met u na te denken over uw droomkeuken, badkamer of aanbouw, zodat ze uiteindelijk tot in de kleinste details aansluiten bij uw verwachtingen.

KEUKENS OP MAAT

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we esthetiek kunnen combineren met een doordachte inrichting. Daarbij besteden we bijzonder veel aandacht aan ergonomie en een slimme indeling.
Badkamers op maat

BADKAMERS OP MAAT

Heeft u een nieuwbouw of wenst u een bestaande badkamer te vernieuwen? In beide gevallen kan Cosy Build u bijstaan in het creëren van uw ideale badkamer op maat, en dat zowel voor moderne als landelijke interieurs.
Interieurinrichting

AANBOUW

Een houten aanbouw of veranda? Landelijk of modern? Door een beroep te doen op Cosy Build bent u zeker van een optimale afstemming en een meer doordacht totaalproject dat beter is afgestemd op uw wensen.
Modern of landelijk design

LANDELIJK EN TIJDLOOS


Cosy Build ontwerpt en bouwt landelijke en tijdloze keukens, badkamers en aanbouwen. Voor ieder project werken we volledig op maat. Dit geeft ons de vrijheid om écht samen met u na te denken over hoe het ontwerp tot in het kleinste detail naadloos kan overgaan in uw bestaande interieur.
Planning

STIPTE PLANNING


Eenmaal het definitieve ontwerp is goedgekeurd stelt Cosy Build samen met u de planning en afspraken op die vanaf dan stipt worden gerespecteerd. Zo weet u als klant perfect wanneer u zult kunnen genieten van uw nieuwe keuken, badkamer of aanbouw!
Directe communicatie

DIRECTE COMMUNICATIE


Bij Cosy Build staat u vanaf de eerste kennismaking rechtstreeks in contact met onze interieurarchitecte en vakman die alles van a tot z opvolgen én uitvoeren. Geen enkel aspect wordt uitbesteed. Dit laat een directe en snellere communicatie toe en geeft u als klant meer zekerheid over de kwaliteit van onze service.
Ervaren partners

ERVAREN PARTNERS


Wim en Annemie bouwen voort op het vakmanschap dat hen via hun vader werd doorgegeven. Met Annemie als interieurarchitecte en Wim als ervaren vakman doe u een beroep op partners die zeer goed op elkaar zijn ingespeeld en die elkaar ieder vanuit hun eigen expertise versterken.
Architecten

ARCHITECTEN


Voor sommige aanbouwen bent u verplicht om via een architect een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen. Cosy Build kan hiervoor een beroep doen op zijn eigen architect. U kunt bij ons dus terecht voor zowel de aanvraag als de uitvoering van uw aanbouw. Het resultaat: minder zorgen, meer efficiëntie!
Totaalconcept

TOTAALCONCEPT


Indien gewenst ontfermt Cosy Build zich over het hele proces, van de sloop van uw oude badkamer of keuken tot de afwerking van de nieuwe inrichting, inclusief nieuwe vloeren, elektriciteit, water,… Ook alle andere kasten en zelfs dressings horen tot de mogelijkheden. Cosy Build kan u bovendien advies geven omtrent de verdere afwerking. Onze persoonlijke service stopt niet bij de oplevering.

KUNNEN UW KEUKEN OF BADKAMER EEN OPFRISBEURT GEBRUIKEN?

Cosy Build toont u graag de mogelijkheden. Contacteer ons vrijblijvend en kom inspiratie opdoen in één van onze referentiekeukens- of badkamers.