Skip to main content

EEN WARME EN DOORDACHTE LEEFRUIMTE

Keukens zijn doorheen de jaren uitgegroeid tot een volwaardige leefruimte en krijgen hierdoor een alsmaar centralere rol in onze huizen. Samen met u creëert Cosy Build daarom een comfortabele droomkeuken op maat waarin u zich écht thuis kunt voelen, waar u gasten kunt ontvangen én waar u terecht fier op kunt zijn.

Toch verliezen we ook het praktische en functionele aspect niet uit het oog. Een keuken dient immers in de eerste plaats nog steeds om in te werken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we gelukkig als geen ander hoe we esthetiek kunnen combineren met een doordachte inrichting. Daarbij besteden we bijzonder veel aandacht aan ergonomie en een slimme indeling. Alles wordt tot in de kleinste details afgestemd op uw persoonlijke noden en wensen.

Cosy Build ontfermt zich bovendien ook over de afbraak van uw oude keuken, het uitbreken en opnieuw leggen van vloeren, nieuwe elektriciteit en leidingen, plakwerk,… Wij verzorgen de volledige renovatie van deze ruimte, van A tot Z.
Moderne of landelijke keukens

LANDELIJK EN TIJDLOOS

functionele keukens

COMFORTABEL EN FUNCTIONEEL

maatwerk keukens

ERGONOMISCH

KUNNEN UW KEUKEN OF BADKAMER EEN OPFRISBEURT GEBRUIKEN?

Cosy Build toont u graag de mogelijkheden. Contacteer ons vrijblijvend en kom inspiratie opdoen in één van onze referentiekeukens- of badkamers.