Skip to main content

DE UPGRADE VAN UW WONING

Wenst u uw woning uit te breiden of wilt u bij een renovatie oude ‘koterijen’ vervangen door een nieuwe, hedendaagse aanbouw of veranda? Of eerder een poolhouse? Ook hiervoor kunt u terecht bij Cosy Build. Samen met u ontwerpen we een totaalconcept dat rekening houdt met de functie van de ruimte. Zo zal een ontspanningsruimte immers anders worden ingericht dan een leefruimte.

Een bijzonder voordeel is dat u bij Cosy Build één contactpersoon heeft voor zowel het ontwerp en de bouw van het gebouw zelf als de daaropvolgende inrichting. Dit geeft ons de mogelijkheid om vanaf het ontwerp van binnenuit naar buiten kijken en zo een optimale afstemming en een meer doordacht totaalproject bekomen dat beter is afgestemd op uw wensen. Net zoals bij onze keukens en badkamers kan dit zowel in moderne als landelijke stijl en met de materialen en afwerking die u verkiest.
Moderne of landelijke aanbouw

LANDELIJK EN TIJDLOOS

Veranda en houtbouw

VERANDA EN HOUTBOUW

Totaalconcept

TOTAALCONCEPT

INTERESSE IN EEN UPGRADE
VAN UW WONING?

Cosy Build toont u graag de mogelijkheden. Contacteer ons vrijblijvend en kom inspiratie opdoen in één van onze referentiekeukens- of badkamers.